Φίλοι του ΜΚΗΛ

Το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, άνοιξε στο κοινό το 1994.  Μοναδικό στο αντικείμενο του παγκοσμίως, αποτελεί έναν δυναμικό φορέα με πολυδιάστατο πολιτιστικό και εκπαιδευτικό έργο. Στόχοι του μουσείου είναι η προβολή του αρχαίου ελληνικού κοσμήματος και η αναβίωσή του μέσα από την ανάδειξη του έργου του ιδρυτή του Ηλία Λαλαούνη. Όραμά του, είναι η λειτουργία του ως οργανισμού για τη μελέτη και την προβολή των διακοσμητικών τεχνών, με στόχο την ενίσχυση της πολιτιστικής παιδείας και της ποιοτικής ψυχαγωγίας. Θεωρούμε ότι η προσέγγιση μας θα δημιουργεί διαρκώς νέες γέφυρες επικοινωνίας στο διεθνές πολιτιστικό προσκήνιο.
Ελπίζουμε ότι με την συνειδητή συνδρομή σας στο έργο του μουσείου, θα  σας προσφέρουμε με τη σειρά μας τη δυνατότητα επικοινωνίας και ανταλλαγής ωφελημάτων. Η υποστήριξή σας αποτελεί την κινητήρια δύναμη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση νέων προγραμμάτων. Πιστεύουμε ότι εσείς, οι αρωγοί του ΜΚΗΛ, θα είστε περήφανοι για τη συμμετοχή σας στη διάδοση του σύγχρονου προσώπου του ελληνικού πολιτισμού και τη χαρτογράφησή του στον παγκόσμιο εικαστικό χάρτη. Η παραχώρηση προνομίων εκ μέρους του ΜΚΗΛ αποτελεί μια ελάχιστη ανταπόδοση, ώστε το κάθε φυσικό πρόσωπο ή και εταιρεία να βρει μια στέγη, όπου κάθε συνειδητή πράξη κοινωνικής ευθύνης ανταμείβεται τόσο ηθικά όσο και στην πράξη.  Το Μουσείο Κοσμήματος στηρίζεται στην αμφίπλευρη και στενή σχέση του με τους Φίλους-Υποστηρικτές του.

ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΚΗΛ & ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ
ΧΟΡΗΓΟΙ (Φυσικά Πρόσωπα)
ΧΟΡΗΓΟΙ (Εταιρείες)

Πιέστε το εικονίδιο για να κατεβάσετε την αίτηση σε Adobe Acrobat format
 
 
 
 
  Μόνιμες Εκθέσεις

ENOTHTA VI: ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Περισσότερα για την έκθεση >
 
 
  Περιοδικές Εκθέσεις

ΝΕΕΣ ΔΩΡΕΕΣ
Περισσότερα για την έκθεση >
 
 
  Επιλογές Πωλητηρίου

ΤΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ & ETHNIC (19oς - 20oς ΑΙΩΝΑΣ)
Περισσότερα >

Διακοσμητικό Πιάτο
Περισσότερα >
 
 
  Εγγραφή στην Mailing List


 
 
{ Ιστορία } { Τοποθεσία } { Πληροφορίες }  { Μόνιμες Εκθέσεις } { Περιοδικές εκθέσεις }  { Σπεδός } { Εκπ. Προγράμματα } { Ξεναγήσεις }
{ Πολύτιμοι Χώροι }{ Φίλοι του ΜΚΗΛ } { Πωλητήριο }  { Νέα } { Επικοινωνία }

Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη © 2008