ΕΣΤΙΑΣΗ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΕΣΤΙΑΣΗ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το ΜΚΗΛ διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους υψηλών προδιαγραφών που ανταποκρίνονται απόλυτα στις υψηλές απαιτήσεις του φιλότεχνου κοινού του. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με τη λειτουργικότητα, οι χώροι του ΜΚΗΛ αποτελούν το ιδανικό  περιβάλλον για  τη φιλοξενία κάθε είδους εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων με τροφοδοσία. Οι χώροι επίσης προσφέρονται συνδυαστικά για εικαστικές εκθέσεις, μουσικές, χορευτικές και θεατρικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, εταιρική εκπαίδευση, παρουσιάσεις νέων προϊόντων με την υποστήριξη των τμημάτων διοίκησης του Μουσείου. Στους χώρους προσφέρονται ασφάλεια, ταξιθεσία, οπτικοακουστικά μέσα τροφοδοσία δεξιώσεων σε συνδυασμό με ήλεκτρο-ακουστικό σύστημα και οθόνη προβολών.

OI ΧΩΡΟΙ

ΙΣΟΓΕΙΟ / ΑΙΘΡΙΟ

Το Ισόγειο και το Αίθριο υποδέχονται  ευχάριστα τον επισκέπτη στο Μουσείο Κοσμήματος. Χώροι άνετοι, πολυτελείς και ευέλικτοι, προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες κάθε εκδήλωσης και  μπορούν να λειτουργήσουν μαζί ή ξεχωριστά όλες τις εποχές του χρόνου. Προσφέρονται ως χώροι συγκέντρωσης και προσφοράς coffee break πριν από συνέδρια ή εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Παράλληλα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτόνομα, για ελαφρά γεύματα ή cocktails.

9-AITHRION-COFFEE-SHOP

COFFEE SHOP

Οι φιλόξενοι χώροι του Café του Μουσείου στο ισόγειο εσωτερικά, στο Αίθριο καθώς και στο Δώμα με θέα τον Παρθενώνα, λειτουργούν καθημερινά για τους επισκέπτες, προσφέροντας καφέ, αναψυκτικά και ελαφρά εδέσματα.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

Ο Εκθεσιακός Χώρος Περιοδικών Εκθέσεων αποτελεί ένα χώρο απαράμιλλης αισθητικής και προσφέρεται για ειδικές εκδηλώσεις, όπως εκθέσεις. Συνδυάζοντας την ποιοτική ατμόσφαιρα με τη λειτουργικότητα, μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα ή και παράλληλα με την Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων. Η αίθουσα αποτελεί ιδανική επιλογή για events που επιλέγονται με καθιστό γεύμα.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

Είναι μια εντυπωσιακή αίθουσα ως προς την αισθητική της αλλά και ένας χώρος με εντυπωσιακές δυνατότητες. Με φυσικό φως η θέα προς το Μουσείο και τον βράχο της Ακρόπολης στιγματίζει την τοποθεσία του κτηρίου. Η λειτουργικότητα της αίθουσας είναι πολλαπλή, αφού οι πρωτοποριακές επιλογές των σχεδιαστών επιτρέπουν να μεταμορφώνεται για διαφορετικές χρήσεις. Έχει τη δυνατότητα να στεγάσει εκδηλώσεις κάθε είδους, όπως εκθέσεις, διαλέξεις, προγράμματα επιμόρφωσης, παρουσιάσεις βιβλίων, καθώς επίσης και συνέδρια μικρού μεγέθους. Στο χώρο της σκηνής υπάρχει οθόνη μεγάλων διαστάσεων για προβολές. Η χωρητικότητα και το κόστος της Αίθουσας προσαρμόζονται από τον τύπο της εκδήλωσης.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΛΥΠΤΟΘΗΚΗ ΔΩΜΑΤΟΣ

Η Γλυπτοθήκη του Δώματος παρέχεται για εκθέσεις αλλά και για exclusive εκδηλώσεις.

Ο χώρος προσφέρει  θαλπωρή και ζεστασιά και αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για μικρές φιλικές ή εταιρικές συγκεντρώσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και συνδυαστικά με τον εξωτερικό χώρο με μοναδική τη καλύτερα θέα στην Αθήνα του Παρθενώνα.

Roof Garden

Η ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Το Δώμα στον τρίτο όροφο, αποτελεί μία έκπληξη για τους επισκέπτες του ΜΚΗΛ. Η ευρύχωρη βεράντα με μοναδική πανοραμική θέα τον Παρθενώνα και τον λόφο του Φιλοπάππου, δημιουργεί ένα ειδυλλιακό σκηνικό για κάθε είδους εκδήλωση.