Αίτησεις Στήριξης ΧΟΡΗΓΟΙ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Αίτησεις Στήριξης

Ένα Μουσείο-Κόσμημα στην καρδιά του ιστορικού κέντρου, το ΜΚΗΛ είναι συνώνυμο της ποιοτικής πολιτιστικής «ψυχαγωγίας».

Στα 30 χρόνια λειτουργίας του, το όραμα του ιδρυτή του για ένα πρωτοποριακό μουσείο έγινε πράξη: συναρπαστικές περιοδικές εκθέσεις, επιστημονικές εκδόσεις, προγράμματα εθελοντών, συμμετοχικά εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια και διαλέξεις, ξεναγήσεις, δράσεις για ΑμεΑ και ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, είναι μερικές μόνο από τις καινοτόμες δράσεις που μας έχουν καταστήσει πρωτοπόρους στον χώρο του πολιτισμού.

Στις φιλόδοξες προτάσεις, ένα βήμα είναι το σημαντικότερο: το πρώτο! Η σπίθα που θα ενεργοποιήσει το όραμα,  είναι η οικονομική και κυρίως η ηθική στήριξή του. Συνοδοιπόροι μας, άνθρωποι – Ευεργέτες με την αρχαία έννοια, οι οποίοι θα αναλάβουν τον ιστορικό ρόλο να συμβάλουν στην αναγέννηση της ελπίδας μέσω του πολιτισμού. Τώρα είναι η ώρα να τους αναδείξουμε και να τους κάνουμε μετόχους του οράματός μας.

Σας προτείνουμε να συνεχίσετε να είστε μέρος αυτής της προσπάθειας ανανεώνοντας την ετήσια συνδρομή σας, πρωτίστως όμως, σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο και την ηθική σας στήριξη.

Επιλέξτε τον τρόπο στήριξής σας προς το ΜΚΗΛ, συμπληρώνοντας, είτε την Αίτηση Χορηγίας, είτε την Ετήσια Αίτηση Στήριξης!