ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Το ΜΚΗΛ διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους υψηλών προδιαγραφών που ανταποκρίνονται απόλυτα στις υψηλές απαιτήσεις του φιλότεχνου κοινού του. Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με τη λειτουργικότητα, οι χώροι του ΜΚΗΛ αποτελούν το ιδανικό  περιβάλλον για  τη φιλοξενία κάθε είδους εταιρικών και κοινωνικών εκδηλώσεων.

 

Οι χώροι επίσης προσφέρονται συνδυαστικά για εικαστικές εκθέσεις, μουσικές παρουσιάσεις, χορευτικές και θεατρικές εκδηλώσεις, επίσημα γεύματα, παρουσιάσεις νέων προϊόντων, σεμινάρια, διαλέξεις, παρουσιάσεις βιβλίων, εκπαίδευση προσωπικού εταιριών, με την υποστήριξη των τμημάτων Διοίκησης του Μουσείου.

 

Στους χώρους προσφέρονται ασφάλεια, ταξιθεσία, οπτικοακουστικά μέσα, τροφοδοσία δεξιώσεων σε συνδυασμό με οπτικό-ακουστικό σύστημα και οθόνη προβολών.

OI ΧΩΡΟΙ

ΙΣΟΓΕΙΟ – ΙΣΟΓΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ισόγειο υποδέχεται ευχάριστα τον επισκέπτη στο Μουσείο Κοσμήματος. Χώρος άνετος, πολυτελής και ευέλικτος, προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες κάθε εκδήλωσης και  μπορεί να λειτουργήσει μαζί ή ξεχωριστά με το Αίθριο όλες τις εποχές του χρόνου. Προσφέρεται ως χώρος συγκέντρωσης και προσφοράς coffee break ή ελαφρού γεύματος πριν από συνέδρια ή εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Χωρητικότητα

Όρθιο cocktail: 150

Καθιστό γεύμα: 40

9-AITHRION-COFFEE-SHOP

COFFEE SHOP/ΑΙΘΡΙΟ – ΙΣΟΓΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φιλόξενος  χώρος του Café του Μουσείου στο ισόγειο εσωτερικά και  στο Αίθριο, λειτουργεί καθημερινά για τους επισκέπτες, προσφέροντας καφέ, αναψυκτικά και ελαφρά εδέσματα.

 

Χωρητικότητα

Όρθιο cocktail: 40

Καθιστό γεύμα: 25

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ – 2Ος ΌΡΟΦΟΣ

Ο Εκθεσιακός Χώρος Περιοδικών Εκθέσεων αποτελεί ένα χώρο απαράμιλλης αισθητικής και προσφέρεται για εκθέσεις και ειδικές εκδηλώσεις.

Συνδυάζοντας την ποιοτική ατμόσφαιρα με τη λειτουργικότητα, μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα ή και παράλληλα με την Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων. Η αίθουσα αποτελεί ιδανική επιλογή για εκδηλώσεις που επιλέγονται με καθιστό γεύμα.

 

Χωρητικότητα

Όρθιο cocktail: Ν/Α

Καθιστό γεύμα: min. 50 – max. 130

 

Περιοδικές Εκθέσεις

Σχετικά με τη διαθεσιμότητα του χώρου και τις δυνατότητες για περιοδικές εκθέσεις παρακαλώ όπως απευθυνθείτε στον αρμόδιο Eπιμελητή του Μουσείου.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ – 2Ος ΌΡΟΦΟΣ

Είναι μια εντυπωσιακή αίθουσα ως προς την αισθητική της αλλά και ένας χώρος με πολλές δυνατότητες. Με φυσικό φως η θέα προς το Μουσείο και τον βράχο της Ακρόπολης στιγματίζει την τοποθεσία του κτηρίου. Η λειτουργικότητα της αίθουσας είναι πολλαπλή, αφού οι πρωτοποριακές επιλογές των σχεδιαστών επιτρέπουν να μεταμορφώνεται για διαφορετικές χρήσεις. Έχει τη δυνατότητα να στεγάσει εκδηλώσεις κάθε είδους, όπως επίσημα γεύματα, συνέδρια μικρού μεγέθους, εταιρικές εκδηλώσεις, συνεντεύξεις τύπου, παρουσιάσεις βιβλίων, εκπαίδευση προσωπικού εταιριών, καθώς και περιοδικές εκθέσεις ανεξάρτητης επιμέλειας. Ως βοηθητικός χώρος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για κοινωνικές εκδηλώσεις, κοκτέιλ ή καθιστό δείπνο.

 

Πληροφορίες & Χωρητικότητα

Εταιρικές εκδηλώσεις

Θεατρική διάταξη: 95

Διάταξη Π: 30

Τραπεζοκαθίσματα (με ροτόντες ή ορθογώνια τραπέζια): 50

 

Για κοινωνικές εκδηλώσεις

Καθιστό γεύμα: 50

 

Περιοδικές Εκθέσεις

Σχετικά με τη διαθεσιμότητα του χώρου και τις δυνατότητες για περιοδικές εκθέσεις παρακαλώ όπως απευθυνθείτε στον αρμόδιο Eπιμελητή του Μουσείου.

 

Οπτικο-ακουστικός εξοπλισμός Αίθουσας                                          

-WIFI

-Οθόνη παρουσιάσεων 2.50μ x 1.80μ

-Προτζέκτορας

-Laptop

-Podium

-Eνσύρματα μικρόφωνα

-Καρεκλο-καθίσματα

-Τραπέζια ροτόντες ή ορθογώνια

-Flip chart

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΛΥΠΤΟΘΗΚΗ ΔΩΜΑΤΟΣ – 3Ος ΌΡΟΦΟΣ

Η Γλυπτοθήκη του Δώματος παρέχεται για εκθέσεις αλλά και για exclusive εκδηλώσεις.

Ο χώρος προσφέρει  θαλπωρή και ζεστασιά και αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για μικρές φιλικές ή εταιρικές συγκεντρώσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και συνδυαστικά με την Βεράντα της Ακρόπολης με την καλύτερη θέα, τον Παρθενώνα της Αθήνας.

 

Περιοδικές Εκθέσεις

Σχετικά με τη διαθεσιμότητα του χώρου και τις δυνατότητες για περιοδικές εκθέσεις παρακαλώ όπως απευθυνθείτε στον αρμόδιο Eπιμελητή του Μουσείου.

Roof Garden

Η ΒΕΡΑΝΤΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Το Δώμα στον τρίτο όροφο, αποτελεί μία έκπληξη για τους επισκέπτες του ΜΚΗΛ. Η ευρύχωρη βεράντα με μοναδική πανοραμική θέα τον Παρθενώνα και τον λόφο του Φιλοπάππου, δημιουργεί ένα ειδυλλιακό σκηνικό για κάθε είδους εκδήλωση.