Το ΜΚΗΛ, στο πλευρό των Ελλήνων Δημιουργών

MKIL, ON THE SIDE OF GREEK CREATORS

Το ΜΚΗΛ, παραμένει στο πλευρό των Ελλήνων Δημιουργών υποστηρίζοντας κάθε προσπάθεια προβολής και προώθησης του έργου τους, ιδιαίτερα, αυτή τη κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.

Φτιάχνουμε, λοιπόν, ένα ασφαλές περιβάλλον, με εναλλακτικές προτάσεις, για εσάς που θέλετε να προβάλλετε ή/και να διαθέσετε τις δημιουργίες σας, μέσω του Μουσείου.

Βρείτε το χώρο, το πρόγραμμα και την περίοδο που σας ταιριάζει και μιλήστε μαζί μας για τα άμεσα και μελλοντικά σχέδιά σας.

Προτείνουμε:
Museum Shop 2020-2021
Διαθέστε και εσείς τα προϊόντα σας στο Museum Shop του ΜΚΗΛ.
Στο πωλητήριο του Museum Shop ή στο e-shop οι δημιουργίες σας μπορούν να διατίθενται εποχιακά, με τη δυνατότητα συμμετοχής σε προωθητικά events, σε προνομιακή θέση, με την προσωπική προώθηση της φίρμας σας.

Art Fair 2020, “Let’s Share our Legacies” 
Το Art Fair αμέσως προσαρμόστηκε στις αλλαγές και στις ανάγκες της εποχής που διανύουμε.
15 Νοεμβρίου – 31 Δεκεμβρίου: το Art Fair θα φιλοξενεί κάθε βδομάδα άλλη ομάδα με τη δυνατότητα προβολής, πώλησης και συμμετοχής σε εργαστήρια. Δηλώστε συμμετοχή για προτεραιότητα θέσης.

Trunk Show
Το Sculpture Gallery στο Δώμα παρέχει privé εκθεσιακό χώρο και πρόσβαση στη βεράντα όλο το χρόνο. Με ή χωρίς έπιπλα, μπορείτε να δείξετε τη δική σας φιλοσοφία, με τη δική μας στήριξη, σε ένα exclusive trunk show.

Mid-career Artist Resident Program
Τα εργαστήρια ΖΕΜ & ΖΕΔΕΤ παραμένουν «ανοιχτά» και υποδέχονται καλλιτέχνες διακοσμητικών τεχνών, καθώς και φοιτητές για πρακτική άσκηση. Οι κρατήσεις θέσεων συμμετοχής γίνονται κατόπιν διαγωνισμού.

Hephaistos Summer Program
Άνοιξαν οι συμμετοχές για τον Ιούνιο του 2021. Το πρόγραμμα θα περιορίσει τον αριθμό των συμμετοχών λόγω Covid 19.  Γι’αυτό συμπληρώστε την αίτησή σας εγκαίρως. Δίνονται υποτροφίες κατόπιν συνέντευξης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για όλα τα παραπάνω. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.
 
Με εκτίμηση,

Ιωάννα Λαλαούνη
Ελένη Μάστορα
Βύρωνας Βαφειάδης
Κυριακή Καραχάλιου